Nyhetsarkiv

2021-05-19

Nyhetsbrev maj 2021

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Februari nyhetsbrev

Tjugo privatfat av Isle of Lime till försäljning
Vi säljer tjugo 50-liters fat av Isle of Lime. Det rör sig om svenska ekfat tillverkade av tunnbindare Johan Thorslund. De fylldes den 12 september 2018 så råspriten är förlagrad. Vid tappningstillfället låg alkoholhalten på 68% acl/vol.

Faten kostar 50 000 kr styck. I samband med köpet kan du beställa en provflaska av innehållet i just ditt fat. Du beställer via Systembolaget och betalar endast spritskatten och deras provision för provflaskan. Lär mer om erbjudandet i sin helhet på vår hemsida.

Slutspurt för Vardbjärg och Midaik
Lagren av Midaik och Vardbjärg börja tryta. Vi räknar med att de sista buteljerna av dessa utgåvor kommer lämna destilleriet under mars. I dagsläget är det under hundra flaskor kvar av respektive utgåva.
Isle of Lime Midaik på Systembolaget
Beställ Vardbjärg - via Systembolaget
Instruktioner hur du fyller i din förfrågan om köp av Vardbjärg

Tjaukle på Systembolaget
Vi är däremot glada att framöver kunna erbjuda Isle of Lime Tjaukle, till alla er som uppskattat vår senaste publika fyraåring. Whiskyn har fått beröm av såväl recensenter som av övriga whiskyinsatta.
Isle of Lime Tjaukle på Systembolaget


 

Besök oss på Malmö Whiskymässa
I vår medverkar vi på både Öl & Whiskymässan i Malmö och Göteborg. Först ut är Malmö-mässan den 13-14 mars. Vi var där förra året och det var en uppfriskande och inspirerande mässa. Göteborg öppnar sin mässa knappt en månad senare 3-4 april. Mycket folk och kunniga besökare var erfarenheter vi tog med oss hem.
Klicka för köp biljetter till Malmömässan

Mer spännande nyheter i vår
Som vi redan berättat i tidigare nyhetsbrev släpper vi en ny whisky i juni. Självfallet namngiven efter en gotländskt plats. Upplagan är mindre än tidigare utgåvor (cirka 7500 flaskor) och receptet innehåller whisky som lagrats på sherryfat. I juni räknar vi dessutom med att utöka sortimentet med ytterligare en stark produkt… Mer om detta i senare nyhetsbrev.

Gotland i fokus
Som ni redan känner till så jobbar vi hårt med att marknadsföra Gotland i allt vi gör. Alla våra råvaror kommer från ön och så även de flesta av våra samarbetspartners och underleverantörer. I vår kommer vi fördjupa denna satsning ytterligare. Vi har samlat ett antal språkkunniga urgutar för att få hjälp med att skriva vår information på gutamål. Med andra ord så kommer vi erbjuda spännande läsning och intressanta fakta på gutarnas eget språk.

Hoppas vi ses i Malmö eller Göteborg!
Ha en härlig fortsättning på våren.

Vännerna från Gotland Whisky

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se