Nyhetsarkiv

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Glad midsommar

GLAD MIDAIKSOMMAR ALLA WHISKYVÄNNER!

Tack för all positiv respons rörande Isle of Lime Midaik.
"Midaik" verkar ha fallit er i smaken. Vi har fått flera positiva reaktioner och sedan releasen den förste juni har nu drygt 40% av hela lagret lämnat Systembolagets hyllor. Fler och fler butiker plockar också in flaskorna till sitt lager. Verkligen roligt tycker vi. Om du mot förmodan missat släppet så hittar du vår ekologiska whisky på Systembolaget under artikelnummer 3305702.

Guidningar på destilleriet i sommar.
Sedan några dagar är sommarens guidade turer igång. Varje tisdag, onsdag och torsdag kl 11.00 visar Marek, vår eminente guide runt på destilleriet. Turen tar en dryg timme och det hela avslutas för den som så behagar (och har åldern inne) med smakprov av vår whisky. Du bokar guidning hos Turistföreningen i Visby och Romabokningen eller på nätet via Destination Gotlands bokningsportal. 

Sommarkläder och läsvärt i butiken.
Vi utökar sortimentet i vår shop. T-shirts och luvtröjor har efterfrågats av flera besökare. Nu har vi tagit fram en blå variant med ett stort och tydligt emblem och en diskretare grå modell. Fler produkter kommer inom kort. Du finner allt i vår nätbutik eller på destilleriet i sommar.

I dagarna har det varit bokrelease av ”Gotland mat, dryck och öliv” en guide till Gotlands bästa restauranger och dryckesleverantörer. Ett kapitel har författaren Patrik Leje och fotografen Per Eriksson ägnat åt Gotland Whisky. Stjärnkocken Luqaz Ottosson har därtill komponerat två smakrika recept där Isle of Lime Midaik ingår i listan med ingredienser. Detta tackar vi extra mycket för. Boken kan du självfallet köpa i vår shop. Gotland Whisky – webbshop.

Vi här på destilleriet vill önska er en riktgt härlig midsommar och en god fortsättning på sommaren. Vännerna på Gotland Whisky.

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se