Nyhetsarkiv

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Fina utmärkelser till Gotland Whisky

Årets Innovationspris och Årets Marknadsförare på Gotland.
Två fina priser till Gotland Whisky vid årets Företagardag i Visby.

Staffan Larson "vår" mältare prisades vid årets Företagardag på Gotland. Hans uppfinning att vattna, gro och röka kornet i en stor "gryta" istället för i stora öppna lagerutrymmen, sparar inte bara in på mankraft utan även utrymme. Lägg därtill att jämnheten och kvalitén på slutprodukten är optimal för vår whisky tillverkning. Sammantaget så förstår ni att han var värd sitt pris. Grattis Staffan.

Björn Pettersson vår marknadschef tog vid samma tillfälle emot Gotland Whiskys pris för årets marknadsförare på Gotland.
"Med en stark tro på Gotlands förutsättningar har de målmedvetet byggt upp sitt varumärke. Under flera år har styrkan och smaken tillsammans med marknadsföringen ökat för att under slutet av 2016 nått ut i världen och satt vår kalkö på en ny karta" kunde man läsa i juryns motivering.
Vi är oerhört stolta för uppmärksamheten och riktar ett stort tack till alla som hjälpt oss på resan. Inte bara våra samarbetspartners inom marknadsföringen utan självfallet alla som jobbat med tillverkningen av whiskyn. Å till juryn förstå :-)


På bilden Staffan Larsson och Björn Pettersson.

 

Svenska Designpriset avgjort.
Samtidigt som det var prisutdelning i Visby så var det gala i Göteborg. Gotland Whisky och vår etikett designer Edvin Holm var där en av 22 nominerade till Svenska Designpriset. Vårt bidrag fick en hedrande åttonde plats och slog såväl kollegorna på Jameson Whiskey som Box in Flames. Vinnare blev Järna Mejeri med Absolut Vodka på silverplats. Tack till alla ni som röstade på vårt bidrag era röster placerade oss som femma på "folkets röstlista".


Foto: Anna Sundström

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se