Nyhetsarkiv

2020-02-28

Februari nyhetsbrev

2019-09-29

Höstnyheter

2019-04-09

April - vårtider

2019-03-10

Gotland i Malmö

2019-02-10

Mässtider

2018-12-07

Decembertider

Nyhetsbev mars 2017

Svaide Shareholders edition II - är klar!
Boka dina flaskor idag!


Andra upplagan av Isle of Lime. Ute nu.
Svaide Shareholders Edition II finns nu klar för beställning via Systembolagets hemsida. Som namnet skvallra om så är tappningen primärt ämnad åt våra aktieägare. Som aktieägare har man fått ett utskick innehållande såväl kort beskrivning om Svaide Shareholders Edition II som den unika kod som behövs för att göra en nätbeställning hos privatimporten på Systembolaget. Koden och annan info når alla aktieägare alltid nå via Bank-ID inloggning på vår hemsidan.
​Gotland Whisky – inloggning Bank-ID


Beställ senast 17 mars!
Det finns 4 500 numrerade flaskor av Svaide Shareholders Edition II. Varje aktieägare får beställa två flaskor. Som aktieägare har man alltid förtur på alla utgåvor av Shareholders Edition. Förturen sträcker sig fram till den 17 mars. Efter detta datum summerar vi antalet beställningar och släpper sedan ut eventuellt överblivna flaskor till övriga intresserade. För att anmäla sitt intresse för köp av fler flaskor (än de två man som aktieägare blir tilldelad) eller om man inte är aktieägare men nyfiken på Isle of Lime har vi förberett en intresseanmälan på vår hemsida.
​Lägg en intresseanmälan till Svaide.


Beställning, distribution och leverans.
Efter att du gjort en beställning skickar Systembolaget en förfrågan till oss. Vi stämmer av din kod mot vår aktieägarelista. När vi godkänt din beställning skickar vi ett bekräftelsemail till dig med beräknat leveransdatum. Vi börjar skeppa flaskor till Systembolagen under senare delen av mars. Vi samlar helt enkelt ihop alla beställningar och hoppas på så sätt kunna få bättre kontroll över distribution och leveranserna. När väl flaskorna är i din butik får du ett sms med information om att hämta din leverans. Hämta, betala, öppna och njut!

Svaide är helt unik.
Receptet till Shareholders Edition II består av whisky från sju tappningstillfällen och omfattar sexton olika fat. Resultatet blev något ljusare och aningens rökigare än förra årets första version av Isle of Lime. Vår avsikt är att varje edition skall ha sin egna karaktär och profil. Vi räknar med att släppa minst en Shareholders Edition om året även i framtiden. Upplagorna kommer troligen variera i storlek från några hundra flaskor till betydligt större antal. Varje släpp kommer vara unikt.
Läs mer om alla bakom tillkomsten av Svaide.


Ny aktieägare?
Vi är nu 2 178 aktieägare och fler ramlar in varje dag. Har du nyss köpt aktier så anmäl dig till oss så vi kan hjälpa dig med koder och inloggning. Vill du bli aktieägare så rekommenderar vi ett besök på vår hemsida - där finns ett forum där köpare och säljare kan mötas.
Köp och sälj aktier.

Tack för ert stora intresse och hoppas ni blir lika nöjda med Svaide som vi är. Hälsningar från vännerna på Gotland Whisky.

Gotland Whisky • Sockerbruket 622 54 Romakloster • Tel: +46 498 27 29 00 • Mail: info@gotlandwhisky.se